PIZZERIA LA VERNA MEIJEL

PIZZERIA LA VERNA MEIJEL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Verna Meijel. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 15:33 Het was ijs en ijskoud toen we het kregen, zo weg kunnen gooien. Een maar nooit weer! Kombook niet met het excuus dat we te ver wonen dan moet je maar niet bezorgen en wanneer we zelf ergens eten halen is het altijd lekker warm nog.
22 jun 2022 om 13:48 Goed warm en lekker pizza!
19 jun 2022 om 20:25 Geen rijst ,uiensaus, gebeld na de zaak krijg als antwoord het is op.
17 jun 2022 om 5:25 No rise
5 jun 2022 om 20:27 Je krijgt een bericht dat de pizza over 30 minuten komt. Vervolgens zit je anderhalf uur te wachten. Tussen door gebeld en er werd elke keer gezegd: komt over 10 minuten. Er naartoe gereden, word er gezegd: ga maar naar een andere pizzeria.
4 jun 2022 om 22:29 Is wel goeje maar ze zijden dat ze istea green hadden maar hebben ze niet dus niks aan me drinken gehad kipfele kapselon was wel goeje moet wel meer knoflook saus is en niet zo dik die saus
14 mei 2022 om 21:11 I ordered 1st time and everything was supper. Food was very delicious and food timing was very fast. As before I reach there my food my ready.
2 mei 2022 om 4:39 Ik heb het idee dat de pizza niet vers was dat hij een keer verkeerd gemaakt is en voor mij weer opgewarmd is de bezorging kwam ook nog is veeeel te laat
25 apr 2022 om 19:26 Precies op de tijd dat we besteld hadden geleverd! Erg goede communicatie. En goede pizza’s
16 apr 2022 om 20:22 Prima kapsalon en snel bezorgd
11 apr 2022 om 7:34 Bezorgtijd is prima, eten heeft een goed prijs kwaliteit verhouding.
27 mrt 2022 om 21:10 Bestelt om 7. Om 8 gebeld en het zou nog max 15 min duren. Half 9 kwam hij eindelijk binnen. 0 sterren geven voor bezorging is helaas niet mogelijk. De pizza’s zouden warm misschien wel smaken maar deze kwamen uit de koelkast. Geen sorry gehoord